Plommonolja(ODEN)30ml

525,00 kr

Beställningsvara , Leverans: 8-10 arbetsdagar

Lägg i kundvagn

LIPIDPÅFYLLNING – ANTIOXIDANT

Fransk ekologisk plommonolja är känd för att ge näring på djupet och naturligt skydda torr hud från yttre angrepp.

✔️
Ger intensiv ✔️ näring Reparerar hudbarriären Återställer hudens
✔️ elasticitet och smidighet

Mjuk konsistens och läcker mandeldoft.

Denna olja är jungfrulig, först kallpressad, från ekologiska plommonstenar som odlas och bearbetas i Frankrike.

Hur använder man en vegetabilisk olja?

På morgonen och/eller kvällen efter att du har tagit bort sminket, placera 2 till 3 droppar olja i handflatan, värm oljan och applicera sedan på hela ansiktet, massera försiktigt. Du kan först spraya en av våra Botanical Mists för att öka återfuktningen och maximera effekten av din olja.

Denna olja kan också användas på håret med en hastighet av 3 till 4 droppar olja applicerad på längderna.

Används inom 6 månader efter öppnandet.

Fransk plommonolja, för vilken hudtyp?

Torr till mycket torr hud

Idealisk för hud som är uttorkad och/eller utsatt för föroreningar och fria radikaler

Vilka är dess dygder och effekter på huden?

Tack vare sitt höga oljesyrainnehåll (75 %) är Aquitaine plommonolja naturligt:

  • Den är fettpåfyllande och ger huden näring på djupet och återställer smidighet och elasticitet till hud som saknar näring.*
  • Den är skyddande och antioxidant och skyddar huden från de skadliga effekterna av föroreningar tack vare sin höga koncentration av vitamin E: 700 ppm tokoferoler, eller 15 mg vitamin E per 100 gram olja!*
  • Den är mjukgörande, begränsar vattenförlusten och bevarar den naturliga återfuktningen tack vare essentiella fettsyror som stärker den hydrolipidiska filmen.*

Ingredienser

Vegetabilisk olja med plommonkärna*, E-vitamin

INCI (för specialister)

Prunus domestica fröolja*, tokoferol *ingrediens från franskt ekologiskt jordbruk

Extraktion

Den första kallpressade vegetabiliska jungfruoljan

Plommonen odlas och skördas i Aquitaine, enligt specifikationerna från det franska ekologiska jordbruket. Det är en specifik plommonsort, Ente-plommon, som när den är urkärnad och uttorkad blir en Agen-plommon. När kärnorna har återvunnits kallpressas de för att producera vegetabilisk olja: detta kallas valorisering av samprodukter.